NORTHSOUND

Stanwood, Washington - New Office + Interiors

Randel Dental with contemporary detailings, wood, metal, and concrete - Pelletier + Schaar

New health and physical therapy clinic with adjoining leasable office space. The Northsound Clinic was designed to give a warmth to the physical rehabilitation experience. Paramount to the building design was creating light-filled spaces that promoted relaxation, for both patients and employees.

Randel Dental contemporary steel trellis at entry - Pelletier + Schaar

The central exercise gym utilizes cathedral ceilings and oversized windows to capture sweeping views of neighboring farmlands, inviting the peaceful landscape inside. The day lit office spaces take advantage of the same views, creating office nooks that need little more decoration than the picture windows.

Randel Dental with large windows and dorms that let in well controled northern light - Pelletier + Schaar
Randel Dental Clinic, a modern wood and steel dental office with large dormers- Pelletier + Schaar
Randel Dental contemporary detailing at entry - Pelletier + Schaar
Randel Dental interior filled with light from dormer - Pelletier + Schaar
DETAILS...

SQUARE FOOTAGE:

CONTRACTORS: